2012. március 14., szerda

Guild Egyesülés!

A raidelési probléma megoldásaként, úgy döntöttünk, hogy egyesülünk egy másik lehetőleg magyar klánnal. A végső választásunk a Dark Puppets Guildra -http://darkpuppets.gamebash.eu/- esett. Hamar megtaláltuk az összhangot, ugyanott tartunk Progressben, ugyanazok a problémák alakultak ki náluk, mint nálunk. Régi WoW-os csapatról van szó, így szinte gondolkodnunk sem kellett.

A két guild házasságából jött létre az -Immortal Puppets- Guild. A TS3 marad a régi, tehát az Immortalos. Az oldalunk ideiglenes elköltözik az Ő oldalukra. Az invelés folyamatos lesz, mindenkit viszünk magunkkal, senkit sem hagyunk hátra. Mindenki mikor belogolt, jöjjön fel TS3-ra is, és közölje, hogy invet kér. Természetesen senkinek semmi sem kötelező.

A mi officereink: Tüsi, Macska(Settenke) és jómagam Shabaam leszünk. Minden további kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal.

A célunk: Felkészülni az 1.2re a lehető leghamarabb. Folyamatos HM8 raidelés ill. a lehető leghamarabb nekiállni a HM16fős raideknek. Meghatározó, több mint casual guild szeretnénk lenni, kötöttségek nélkül. Tulajdonképpen semmi változást nem fogtok észrevenni.